Valdemorillo - Otto Medem Arquitectura

Valdemorillo

Valdemorillo - Otto Medem Arquitectura
Valdemorillo - Otto Medem Arquitectura
Valdemorillo - Otto Medem Arquitectura
Valdemorillo - Otto Medem Arquitectura
Valdemorillo - Otto Medem Arquitectura
Valdemorillo - Otto Medem Arquitectura
Valdemorillo - Otto Medem Arquitectura
Valdemorillo - Otto Medem Arquitectura
Valdemorillo - Otto Medem Arquitectura
Valdemorillo - Otto Medem Arquitectura
Valdemorillo - Otto Medem Arquitectura
Valdemorillo - Otto Medem Arquitectura
Valdemorillo - Otto Medem Arquitectura
Valdemorillo - Otto Medem Arquitectura
Valdemorillo - Otto Medem Arquitectura
Valdemorillo - Otto Medem Arquitectura
Continue reading down

Valdemorillo - Otto Medem Arquitectura

Single-family housing

VALDEMORILLO.

The project is commissioned by a couple of journalists who seek peace on the outskirts of the city.

The house is broken into 3 volumes to suit the rugged topography of the land. The pieces are positioned to find the best views of the mountains and take in the serenity. Solar positioning was also considered with the placement of each room, depending on its designated use.

The union of these 3 parts is established through the connection of their facades, with bands that cross and give expression to the project.

The intersection of these volumes becomes the heart of the home, the nucleus from which you access all the rooms, maximizing space and eliminating distribution corridors.