Oficinas sede CEU - Otto Medem Arquitectura

Oficinas sede CEU

Oficinas sede CEU - Otto Medem Arquitectura
Oficinas sede CEU - Otto Medem Arquitectura
Oficinas sede CEU - Otto Medem Arquitectura
Continue reading down
Home/Proyects/Contests/Sede CEU office

Sede CEU office - Otto Medem Arquitectura

Contests

SEDE CEU OFFICE.

It´s an office building located in a residential neighbourhood.
Our principal concern was to integrated the new construction in the surroundings, because of the dimension of the offices in compare with housings ones.

The typical office building is constructed in general by a cristal wall, but we didn’t want to design a typical construction, and we avoid this constructive system. So our problem was to look for a solution to get the natural light in the office, and at the same time, to get the exterior armony in the neighbourhood.

The final result was very satisfying. Every window has a specific function.

To introduce more light inside the building we designed an interior courtyard and some skylights in the ceiling. All the office rooms are distributed around the courtyard.

Four more little courtyards are located in the corners to introduce natural light in the basement.